S'illot vakantie Mallorca

S'illot is een ideale vakantiebestemming voor families op Mallorca. De overzichtelijke badplaats aan de oostkust van Mallorca is een onderdeel van het vakantieoord Cala Millor, maar is veel rustiger. 

Het hoogtepunt voor badgasten is het fijne lange zandstrand, dat geleidelijk afloopt en daardoor zeer geschikt is voor kleine kinderen. Ruimte om te spelen is er in overvloed, zelfs zandkastelen kunt u bouwen. De zee is kristalhelder en nodigt uit om te zwemmen. Voor de afwisseling zorgen een paar spannende excursies in de omgeving.

Gezinnen kunnen zich verheugen op een drukke dag in het Safari Park in Sa Coma. Daar kunt u net als tijdens een echte safari, doorheen rijden met de auto en kijken naar exotische dieren in het wild. Bovendien zijn er ruimten voor olifanten, apen en andere dieren. Een bezoek aan de enorme grotten van Drach is een ander hoogtepunt van uw vakantie in S 'Illot. Hier vindt u ook Europa's grootste ondergrondse meer. Wandelaars en fietsers kunnen het natuurgebied op het Punta de n'Amer schiereiland verkennen. Verschillende soorten vogels en prachtige bloeiende orchideeën, hebben hier op het eiland hun thuis. Een klein kasteel uit het jaar 1696, herbergt een klein museum.
S 'Illot is goed geschikt voor een ontspannen vakantie met kinderen, die u kunt afwisselen met spannende excursies.