Mallorca single vakantie 2022


Mallorca is een populaire vakantie bestemming ook voor singles. Tal van touroperators hebben speciale aanbiedingen voor singles in hun programma. Meer dan een dozijn touroperators organiseren reizen voor singles. Vaak proberen zij een homogene groep samen te stellen, zodat de kans om een geschikte partner te vinden wordt verhoogd.

Een speciale reis is bijvoorbeeld een zeiltocht naar Mallorca. Hier kun je al tijdens het zeilen elkaar beter leren kennen je hebt immers voldoende tijd. Als je naar Mallorca vliegt om een leuke vriend of vriendin of wellicht je grote liefde te ontmoeten, kun je het beste je vakantie in een vakantieclub boeken. 

Deze resorts verwennen hun gasten met een uitgebreid programma. Met elke dag excursies, sportieve activiteiten of nachtelijke showprogramma's, zijn er tal van mogelijkheden om elkaar te leren kennen. In een ontspannen omgeving kunnen snel vriendschappen ontstaan, waaruit misschien een solide relatie groeit. 

Uitgaan als single is in Mallorca niet moeilijk, je kunt gemakkelijk contact leggen of krijgen. Bij Balneario 6 (paal 6) in El Arenal maken singles onder het genot van een glas bier aan de bar, of op de dansvloer snel contact met gelijkgestemden. El Arenal is erg populair onder singles, jongeren komen hoofdzakelijk uit Nederland, Duitsland, Engeland en Scandinavië. Talloze nachtclubs organiseren regelmatig feesten met Single Dating Games.

Wil je als single liever in een rustige omgeving genieten van je vakantie, wordt het moeilijker om singles te ontmoeten. In deze rustige plaatsen vindt je meestal meer koppels of gezinnen met kinderen. Mallorca biedt ook veel sportactiviteiten, je bent samen actief en legt daardoor sneller contact. Je hebt de keuze uit een balletje slaan op één van de trendy golfbanen, of  meedoen aan een mini golf toernooi georganiseerd door je eigen hotel. Heb je hier geen zin in , ga naar het strand lekker volleyballen. Uiteindelijk maakt het niet uit welke sport je ook kiest, er zijn maar weinig sporten die je alleen kunt doen. En wie gaat graag alleen joggen?
Als single kun je ervoor kiezen, om een echte single reis te boeken, je kunt echter ook individueel naar Mallorca vliegen. In beide gevallen zul je genieten van Mallorca. De ontspannen sfeer zal zeker van invloed zijn op het contact met andere singles.