Mallorca vakantie voor homo's en lesbiennes

Homo of lesbische koppels en singles kunnen op Mallorca genieten van een heerlijke ontspannen vakantie. In tegenstelling tot andere vakantieoorden is de gay scene op Mallorca niet zo nadrukkelijk aanwezig, maar er zijn echter diverse mogelijkheden speciaal voor homo of lesbienne. Voor u en uw partner zijn er villa's en hotels die zich specifiek richten op homoseksuele koppels of singles.
Vakantie voor homo's en lesbiennes op Mallorca: wilt u echt feestvieren dan kunt u misschien beter naar het eiland Ibiza gaan, dit eiland stad bekent om een extraverte gayscene. Op Mallorca is men toch conservatiever. Mallorca is een populaire bestemming voor gezinnen en gepensioneerden, maar natuurlijk ook erg veel jongeren zorgen voor een feeststemming. Steeds meer immigranten, voornamelijk uit Zuid-en Midden-Amerika hebben het ijs gebroken en gezorgd voor een kleine gayscene.
Van al te tolerante uitingen van liefde in het openbaar, moet u nog steeds afzien in Mallorca. Maar er zijn voor homo's en lesbiennes, "eilandjes" op het eiland waar u bijna alles kunt doen en laten wat u maar wilt.
Gay stranden en baaien op Mallorca. Op Mallorca zijn strandgedeeltes speciaal voor gays moeilijk te vinden. De volgende stranden en strandgedeeltes worden vooral door homo's bezocht :
 Es Trenc  een van de mooiste stranden van Mallorca wordt bezocht door alle toeristen. Het centrum van het strand wordt gebruikt door homo's en lesbiennes om te zwemmen en te zonnen, het gedeelte wordt gekenmerkt door een roze bungalow. Hier vindt u " El Ultimo Paradiso" een bar/ café. Het publiek is hier vaak gemengd. In de baai van Alcudia vindt u het strand Playa de Muro, op het derde gedeelte van het strand vinden homo's en lesbiennes een plaats op "Es Comu". El Mago (Playa el Mago ) dit is een naaktstrand voor homo's in Portals Vells , ten westen van Palma. U kunt hier naakt zwemmen of zonnen, gekleed mag echter ook. Dique Oeste is het zogenaamde "One Night Stand " strand van Mallorca. Het is gelegen in de buurt van de hoofdstad Palma in de baai van Palma.
Het nachtleven voor homo's en lesbiennes biedt prima uitgaansmogelijkheden in Palma. Trendy cafes, bars en clubs verwelkomen iedere gast. In de wijk Gomilo in Palma de Mallorca vindt u de meeste ontmoetingsplaatsen voor homo's en lesbiennes. Erg populair is de straat  Calle Joan Miró in Palma.
 Isi - Pub (Calle Álvaro De Bazán 2, Palma de Mallorca) is alleen voor vrouwen, de enige op heel Mallorca.
Aries DiscoBar muziekbar en darkroom voor homo's van alle leeftijden. In het weekend wordt het hier na middernacht druk.
Café Silenci, gay café en dagelijks tot 02:00 uur geopend.
Waar vindt u accommodatie? Wilt u echt prive en in alle rust samen met vrienden, of partner genieten kunt u het best een villa huren.  Homoseksuele mannen verblijven vaak in het Hotel Rosamar, ideale ligging in het midden van de scène. Het hotel is gelegen in de Avenida Joan Miró 74 in Palma de Mallorca. Hotel Aries Palma, dit hotel ligt boven Aries DiscoBar. Op een volgende pagina zal ik nog meer gay vriendelijke hotels beschrijven.