Mallorca kindvriendelijk hotel

Mallorca is ideaal voor een vakantie met het gehele gezin en niet alleen vanwege de relatief korte duur van de vlucht. Mallorca heeft een aantal uitstekende hotels voor kinderen. De kindvriendelijke hotels bieden een gevarieerd programma voor de kleine vakantiegangers en werken met gekwalificeerd personeel. Hieronder zal ik een aantal van de beste kindvriendelijke hotels opnoemen.



  • Hotel Viva Bahia (4 sterren) is perfect uitgerust voor een verblijf met een kind, (Playa de Muro Alcudia). De appartementen en restaurants hebben kinderstoelen. Voor een wandeling is er een buggy verhuur. Kinderen kunnen hun energie kwijt op de speelplaats, speelkamer, in het kinderzwembad, op de kinderclub en in de minidisco. Natuurlijk krijgen ze honger van al deze activiteiten en dan is er het kindermenu. Wilt u een paar uurtjes zonder uw kinderen genieten, is er een kinderopvang. Kinderen van 4 tot 17 jaar worden er 6 dagen per week opgevangen.
  • Hotel Viva Can Picafort (4 sterren) een zeer mooi resort en ideaal voor een vakantie met kinderen. Een voetbal kamp met een ervaren coach zal indruk maken op de kinderen. Een Sunshine Kids Club met gevarieerde animaties biedt plezier en spelletjes voor de jongere vakantiegangers.
  •  Aparthotel Viva Blue (4 sterren) gelegen in de baai van Alcudia, biedt talrijke recreatieve activiteiten. Terwijl u op het terras zit of op de golfbaan uw geluk probeert, kunnen uw kinderen zich vermaken in het kinderzwembad met piratenschip en de grote glijbanen, of in de speeltuin met springkasteel. Kinderclubs bieden vertier aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud.
  •  Hotel Iberostar Alcudia Park (4 sterren), met activiteiten voor jong en oud is het een geliefd hotel. Drie afzonderlijke clubs zorgen voor het vermaak voor de jonge en iets oudere (teenager) vakantieganger. Het prachtige hotel met kinderzwembad en speeltoestellen zorgt voor het verfrissende vermaak.
  • Hotel Iberostar Ciudad Blanca (4 sterren), door het grote vrijetijdsaanbod in dit hotel zullen uw kinderen zich niet vervelen. Kinderclubs en teenager clubs zorgen voor een verschillend aanbod voor de leeftijdscategorie van 4 tot 17 jaar Voor de jongere kinderen is er een speeltuin, een kinderbad en een zwemschool. Verveling is uitgesloten. 
Wilt u samen met uw kinderen genieten van een welverdiende vakantie op Mallorca, kies dan eens voor een verblijf in een kindvriendelijk hotel.