Bendinat exclusieve badplaats op Mallorca

Bendinat is een badplaats in de gemeente Calvià op het eiland Mallorca. Bendinat ligt op een schitterende locatie aan de kust en het staat in schril contrast met de achtergrond van het aangrenzende Tramuntana gebergte.

De locatie en exclusiviteit is uniek, daarom vindt u hier veel luxe villa's en appartementen, waarbij u Palma, maar ook de toeristenoorden Palmanova en Magaluf en Puerto Portals gemakkelijk kunt bereiken.

Bendinat is werkelijk een prachtig dorp. Ongetwijfeld een van de meest aansprekende kenmerken van Bendinat is juist het gebrek aan attracties.  Het geeft een gevoel van isolement en luxe op een locatie, waar u zeer dicht bij de kosmopolitische hoofdstad Palma prima vakantie kunt houden. Het is een ideale uitvalsbasis voor oudere echtparen en gezinnen die het gemak waarderen zonder de drukte van een verblijf in een centrum.

Bendinat is bekend om de uitzonderlijke golfbaan Real Golf de Bendinat. De 18-holes golfbaan is gelegen in het hart van het prestigieuze Bendinat. Het ligt in een schilderachtige beboste vallei en biedt een absoluut prachtig uitzicht op het omliggende gebied. De ere-voorzitter van de club is niemand minder dan Koning Juan Carlos van Spanje. Het clubhuis biedt uitstekende faciliteiten en een prachtig uitzicht op de 18e hole.

Cala Bendinat is een klein strand, omringd door pijnbomen en direct toegankelijk vanuit de woonwijk. Het kleine strand is ideaal voor de strandliefhebbers op zoek naar een rustige plek.

Een van de meest gewaardeerde restaurants in Bendinat is het La Terrazas de Bendinat. Vanaf een mooi terras kijkt u direct over de Middellandse Zee. Een andere populaire eetervaring is Es Romani in het Lindner Hotel. U heeft nog veel meer culinaire keuze in de naburige haven Puerto Portals.
De rustige en romantische omgeving, in combinatie met luxe jachten en exclusieve boetieks voegt een vleugje klasse toe aan uw avond.

Hotel Bendinat ligt verborgen aan de zee. Het biedt zijn gasten een luxe ervaring in een prachtige locatie. Het heeft haar eigen rotsachtige strand ideaal om te zwemmen en te duiken in de koele Middellandse Zee. Het zandstrand van Bendinat ligt op slechts een korte wandeling langs de kust. Het hotel biedt ook diverse golfarrangementen.

Bendinat zelf blijft vrij rustig en vredig het hele jaar. Het hotel Bendinat en de Bendinat Royal Golf Club organiseren enkele evenementen.  Kunsttentoonstellingen, muzikale optredens en aankomende evenementen vindt u op hun websites.

Wonen in Bendinat. 
Bendinat is populair bij de rijksten van de internationale gemeenschap en dat reeds vele jaren. 
De grote selectie van unieke en luxe villa's, zorgt voor een gezonde vastgoedmarkt. Er zijn een aantal prachtige villa's en appartementen beschikbaar. De appartementen kosten tussen de 350.000 en 1,5 miljoen euro, afhankelijk van de locatie en grootte. De prachtige villa's zijn te koop vanaf 1 miljoen, waarbij de prijs zelfs kan oplopen tot 10 miljoen euro. Indien u na een bezoek aan Bendinat eindelijk uw droombestemming heeft gevonden, laat u vooral goed voorlichten en adviseren door een van de vele makelaars.
De ligging in het zuidwesten van Mallorca, is ook ideaal als u voor uw kinderen op zoek bent naar een internationale school, u vindt daarnaast een groot aantal particuliere klinieken in het gebied. Bendinat biedt gemakkelijke toegang tot Palma en de omliggende resorts, de snelweg ligt trouwens op slechts een klein eindje rijden.