Palma - Tanger Marokko met Albastar

De Mallorcaanse luchtvaartmaatschappij Albastar verbindt Palma in de toekomst een keer per week met de Marokkaanse stad Tanger.

De nieuwe route gaat in per 15 juni en er zal wekelijks worden gevlogen op donderdag. Tot nu toe zijn twee luchthavens op het Afrikaanse continent rechtstreeks aangesloten op Palma op het zonnige eiland Mallorca.  Air Arabia vliegt op de Marokkaanse stad Nador. Air Algérie vliegt op  Algiers in Algerije.

Met de nieuwe verbinding wil men vooral de talloze Marokkanen, die op Mallorca wonen en met regelmaat een bezoek willen brengen aan hun thuisland bedienen. Natuurlijk wil men met deze nieuwe vlucht alle nationaliteiten woonachtig op Mallorca, maar ook toeristen de mogelijkheid bieden om het prachtige toeristische land Marokko te ontdekken.
U kunt echter ook een vlucht boeken naar Tanger, bijvoorbeeld voor een korte vakantie in Marokko en Andalusië. Vanaf Tanger neemt u de veerboot naar Tarifa op het Spaanse vasteland, terug naar Palma kan vanaf het vliegveld in Malaga of Sevilla.