Mallorca Calas de Mallorca hotels en appartementen

Hotel Globales America, wat wil je nog meer? Modern en van alle gemakken voorzien. Een prachtige ligging op een klif. Vlak bij het strand Cala Domingos. Je bent er zo, maar ook vanuit het zwembad kan je genieten van uitzicht op de zee. Je bent ook zo in het centrum van Calas de Mallorca.





Op zoek naar onbezorgde vakantie? Dan is HYB Eurocalas 'the place to be'. Een zwembad met glijbanen voor de kids, lekker eten en de comfortabele kamers maken de vakantie compleet.. 






Hotel Palia Maria Eugenia heeft een bijzondere ligging op een klif. Hierdoor heb je vanaf het ruime terras bij het grote zwembad van dit Selections adres een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de schitterende, rotsachtige omgeving.




Hotel Sol Mirador de Calas ligt op een klif tussen Cala Domingos en Cala Antena. Het is een prachtig hotel met mooie zwembaden voor een frisse duik. Het uitzicht vanaf het grote zonneterras is fantastisch: je kijkt uit over zee. Een lekker koel drankje haal je bij de bar en iedere dag staat er weer een smakelijk buffet voor je klaar. 




Hotel Club Tropicana Mallorca is het perfecte adres voor iedereen die graag aan het strand verblijft. Ook als je het prettig vindt om tijdens de vakantie alles bij de hand te hebben zit je hier op de goede plek.




Aan de oostkust van het eiland Mallorca ligt de luxe badplaats Calas de Mallorca. Op dit bijzondere plekje in de Balearen vind je grillige rotsformaties maar ook prachtige zandstranden in kleine baaien met helderblauw zeewater. Na aankomst in het 4 sterren hotel vlak bij het strand loop je binnen een paar minuten naar de beschutte baai met het strand Cala Domingos. Dit is romantiek ten top! Het comfortabele ligbed nodigt uit tot een siësta met je voeten in het zand. De stranden lopen geleidelijk af en zijn daardoor kindvriendelijk, de kids kunnen dus gewoon mee. Of poedel je liever rond in het zwembad met uitzicht op zee? Vanuit het All Inclusive hotel ben je zo in het centrum van Calas de Mallorca. Na een ontspannen stranddag kun je dus gemakkelijk nog even van het Spaanse uitgaansleven genieten. Of blijf lekker in het hotel en geniet in het buffetrestaurant van voortreffelijke Spaanse tapas met traditionele ingrediënten: chorizo, olijven en Spaanse kruiden. 

Zinderende zeebries op vakantie Mallorca

De aangename zeebries op Mallorca zorgt ervoor dat je het nooit té warm hebt tijdens een vakantie in Calas de Mallorca. Het perfecte klimaat voor een avontuurlijke ochtendwandeling op de berg van San Salvador, waar je met een huurauto gemakkelijk naartoe kunt rijden vanuit het luxe hotel. Tijdens de fikse klim naar de top kom je langs het gelijknamige klooster en het uitzichtpunt ‘Creu de San Salvador’. Hier kun je genieten van bijzondere panorama's op het kenmerkende landschap met heuvels, rotsen en groene bossen. Of maak een tocht langs de ruigere rotskust tijdens deze zomervakantie aan de Middellandse Zee. Met een beetje geluk stuit je op een van de natuurlijke zwembaden die hier gevormd zijn.