Mallorca Palma Nova hotels en appartementen

Het verzorgde aparthotel Zafiro Palmanova is erg populair onder families en ligt op een paar minuten lopen van het strand en het centrum van Palma Nova op Mallorca. Hier vind je werkelijk alles voor een onbezorgde vakantie.






Hotel & Appartementen Hawaii is direct aan het strand gelegen en biedt alle mogelijkheden voor een heerlijke lounge-vakantie. Adembenemende uitzichten door de unieke locatie op een plateau direct aan zee. Kies voor een vakantie in de appartementen als je gek bent op het ontdekken van de omgeving.




Zafiro Palace Palmanova heeft in juni 2017 zijn deuren geopend. Alles is dus nog strak in de lak en je bent verzekerd van een luxueus verblijf in één van de moderne Junior suites. Een beetje extra luxe? Boek dan een Junior suites Swim up met je eigen privé tuin en direct toegang naar het zwembad voor een echte VIP beleving. 








Elba Sunset Mallorca Lifestyle & Thalasso Spa in Palmanova heeft een rustige ligging op een klif en biedt een uniek uitzicht over het diep blauwe water van de Middellandse zee en het eiland Sa Porrasa.




Ibersol Son Caliu Mar is hét familiehotel van Mallorca en heeft een centrale ligging, op loopafstand van het strand en van de gezellige boulevard van Palmanova en Magaluf. Het complex is van alle gemakken voorzien voor een geslaagde vakantie; stijlvolle kamers, heerlijk eten, een mooi zwembad, leuke animatie en uitstekende service.




Azuline Palma Nova Garden ligt in Palma Nova en is in 2018 volledig gerenoveerd. Het complex heeft een rustige ligging, op slechts 400 meter van het strand en tal van winkels, restaurants en bars. Overdag kun je heerlijk van de zon genieten bij het zwembad of een drankje of een snack bestellen bij de bar. 






Een heerlijke (familie)vakantie beleef je in Rosa del Mar & Spa op het prachtige Balearen-eiland Mallorca. Deze 4-sterrenaccommodatie ligt perfect; namelijk op 200 meter van het openbare zandstrand en tussen de plaatsen Palma Nova en Magaluf. Zo wissel je gemakkelijk een paar uurtjes aan het zwembad af met een wandelingetje richting het centrum. 






Ola Panama is een heerlijk 4-sterrenhotel. Vanuit het hotel loop je zo naar het strand en het gezellige centrum van Palma Nova. Een aantal van de faciliteiten die je in het complex kunt vinden zijn een restaurant met heerlijke gerechten, een zwembad met zonneterras en entertainment. 






Het stijlvolle Agua Beach Hotel bied je een heerlijke Only Adult vakantie onder de Spaanse zon. Het 4-sterrenhotel mag zich een écht strandhotel noemen, je proeft de sfeer van het strand zelfs in het hotel. Hoewel Agua Beach Hotel in de levendige badplaats Palma Nova ligt, kom je gegarandeerd tot rust in dit moderne hotel.




Fergus Style Palma Nova (voorheen Fergus Bahia Palma Nova) is kleinschalig 4-sterren hotel en de ideale plek om te genieten van je vakantie. Het hotel is direct gelegen aan een boulevard van ruim 10 kilometer lang, perfect voor een avondwandeling tijdens zonsondergang. In één woord genieten!






Hotel Globales Mimosa is een gerenoveerd vakantieadres met alles binnen handbereik. Het strand ligt op loopafstand, winkels bevinden zich om de hoek en ook naar restaurantjes hoef je niet lang te zoeken.

Sol Beach House Mallorca ligt in het centrum en is door de boulevard gescheiden van het strand. Perfect dus voor een bruisende zonvakantie op het mooie eiland Mallorca. Er is een fijn zwembad en een terras.




Hotel Senses Palmanova is een mooi adresje waar je heerlijk kunt genieten van je welverdiende vakantie op Mallorca. Moderne, luxe kamers, een strak aangelegd zwembad en een wellnesscenter voor extra ontspanning.




Hotel FERGUS Style Tobago ligt op een klein stukje wandelen van het mooie strand. Op dit luxe adres ontbreekt het je aan niets. Je kunt hier lekker eten, genieten van de zon en goed uitrusten in je mooie kamer. 




Hotel Fergus Bermudas ligt centraal, vlak bij het mooie strand en op steenworp afstand van het centrum van Palma Nova. Het is modern ingericht en leuk voor zowel jong als oud vanwege de verschillende faciliteiten die het hotel aanbiedt.




Palma Nova is in de loop der jaren uitgegroeid van een rustig dorpje tot een levendige badplaats waar vele toeristen de vakantie van hun leven hebben. Deze gezellige bestemming ligt ten westen van de grote stad Palma de Mallorca en naast het plaatsje Magaluf. In het gemoedelijke centrum vindt u tal van winkels, barretjes en discotheken. Palma Nova heeft drie mooie zandstranden waar het heerlijk vertoeven is en een kleine jachthaven. Wie een levendige badplaats zoekt om te genieten van de Spaanse zon, gaat op vakantie naar Palma Nova.

Palma Nova heeft een prominente plek aan de westkant van de mooie baai van Palma Nova en een vormt een ideaal uitgangspunt om het veelzijdige Mallorca te ontdekken. U vindt er voldoende faciliteiten en voorzieningen voor een heerlijk verblijf. De drie stranden bieden een verscheidenheid aan watersporten en veel faciliteiten voor kinderen. Palma Nova is sowieso een paradijs voor de kids mede door de vele leuke attracties in de buurt. Daarnaast is er een gezellige boulevard met winkeltjes, terrassen en restaurants. Waar u ook naar op zoek bent, tijdens uw vakantie in Palma Nova is er voor iedereen wel wat te beleven!


Genoeg van het zonnebaden? Trek er dan op uit en ga bijvoorbeeld naar het aquapark dat net buiten Palma Nova ligt. Met alle zwembaden en glijbanen is waterpret verzekerd. Liever wat cultuur snuiven? Bezoek dan het mooie dorpje Valldemossa in het Tramuntana-gebergte. Wandel door de smalle straatjes met prachtige planten en bezichtig de ‘Cartuja de Valldemossa’, een oud klooster uit de XIV eeuw. In het dorp Porto Cristo kunt u de beroemde grotten van Drach bezichtigen en de grotten van Hams, die bekend zijn vanwege de rare haakvormen van de stalactieten. Voor een bijzondere vakantie is Palma Nova dé plek om te verblijven!