Mallorca kaart

Mallorca vakantie - tussen de drukte en idylle
Mallorca kaart
Mallorca zie kaart is een eiland in de Middellandse Zee. Als u de kaart van Mallorca bekijkt ziet u diverse baaien, stranden en prachtige plaatsen, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het prachtige eiland. Alleen, met zijn tweeën, met vrienden en natuurlijk met uw gezin. Maar u treft ook  
lawaai makende hordes toeristen, overvolle stranden en feesten op de "Ballermann strip" in El Arenal, typisch voor Mallorca? Er zijn mensen die zich een Mallorca vakantie zo voorstellen. Maar het eiland is ook een ideale bestemming voor een rustige, ontspannen vakantie.
Uit de drukte die aanwezig is in de straten van Palma, zijn er rustige baaien, rustige stranden omgeven door heerlijke pijnbomen. Zo kunt u bijvoorbeeld in de Sierra de Tramuntana een grotendeels ongerept berglandschap aanschouwen. Als hoogste berg kunt u zelfs de Puig Major beklimmen. Bovendien ken Mallorca veel pittoreske bergdorpjes als Port de Sóller, Sa Calobra of Cala de Tuent, met gastronomische hoogtepunten.

Palma de Mallorca is voor veel toeristen de eerste plaats, de naam van de luchthaven.  De vlucht is kort en na de aankomst controle zijn we in Palma de Mallorca hoofdstad van het eiland Mallorca en voor vele toeristen ook direct de eindbestemming. Er zijn echter zoveel meer leuke plaatsen, ik noem ze in het kort. Cala d'Or, Port de Sóller, Valldemossa, Porto Colom, Cala Figuera,  Port´Andratx, Deià, er zijn er echter nog veel meer.

Goed voorbereid op vakantie naar Mallorca koop dan één van de Mallorca reisgidsen.

Mallorca excursies, tickets en bezienswaardigheden