Hotels alleen voor volwassenen op Mallorca

Hotels alleen voor volwassenen zijn steeds meer en meer een trend. Mallorca kent diverse hotels alleen voor volwassenen. Mallorca is een eiland voor zowel jong als oud, maar bent u met uw partner of met uw vrienden en vriendinnen op vakantie en u verheugt zich op een weekje zon, zee en loungen bij het zwembad. Blijkt hier in praktijk weinig van terecht te komen. In het restaurant wordt u door kinderen omvergelopen, bij het zwembad spatten ze u nat door telkens bommetjes te maken en van rustig lezen komt door de schelle kinderstemmetjes ook niks terecht.



Die klachten bereikten ook de reisbureaus. Zij krabden zich achter de oren en zagen een gat in de markt: reizen voor mensen die een vakantie zonder (kleine) kinderen willen hebben. Steeds meer reisorganisaties bieden zulke trips aan onder een apart label, meestal 'couples only', 'adults only' of 'only adults' genaamd.
In de onderstaande 3,4 en 5 sterren hotels op Mallorca kunt u samen genieten van rust, romantiek, wellness, sport en luxe. Gewoon pure ontspanning zonder stress!. Deze hotels garanderen u als volwassene een onbezorgde vakantie.
Melia De Mar Hotel (Illetas)
Port Adriano Hotel (Santa Ponsa)
Iberostar Jardin Del Sol (Santa Ponsa)
Astoria Playa Hotel (Alcudia)
Vanity Suite Hotel (Cala Mesquida, Capdepera)
Vanity Golf Hotel (Alcudia)
Hotel D'or Tucan (Cala d'Or)
Sentido Punta Del Mar (Santa Ponsa)
Iberostar Royal Cupido (Playa de Palma)
Barcelo Illetas Albatros (Illetes)
Roc Oberoy Hotel (Paguera)
Sentido Cala Vinas (Cala Vinas)
Palma Nova Palace (Palma Nova)
Sol Cala Blanca (Palma Nova)
Luabay Costa Palma Hotel (Palma Cala Major)
Luabay Marivent (Palma Cala Major)
Marina Luz Hotel (Can Pastilla)
JS Cape Colom Hotel (Porto Colom)
Holiday Garden Hotel (Alcudia)
Hi Hotel Honolulu (Palma Nova)