Cala Mendia Mallorca maakt vakantie dromen waar

Cala Mendia is gelegen aan de oostkust van het eiland Mallorca. Poeder fijn zandstrand en idyllische baaien wachten op u.  Heerlijk rustig genieten in Cala Mendia, een kleine badplaats, dat tot een van de populairste vakantiebestemmingen van Spanje behoort. In het centrum van Cala Mendia, ten zuiden van Porto Cristo vindt u enkele winkels, zodat u ook uw souvenir kunt meenemen.

Het hoogtepunt van uw vakantie in Cala Mendia, is het 60 meter lang en 120 meter breed, wit zandstrand dat langzaam afloopt in de azuurblauwe zee en ideaal is om te zwemmen. Cala Mendia heeft drie prachtige baaien. Het kleine toerisme heeft zich gevormd rond de drukke stranden van Cala Mendia en het aangrenzende strand van Cala Anguila. Genieten van de zon in comfortabele ligstoelen, strandbars, beachvolleybal en waterfietsen huren alles is mogelijk tijdens uw vakantie in Cala Mendia. De derde baai meer naar het zuiden gelegen is Cala Romantica.  Het plaatselijke strand is romantisch en rustig begrenst door hoge rotswanden, Cala Romantica een baai waar u heerlijk kunt wegdromen.

Excursies in de omgeving kunt u doen met de bus, die vertrekt vanuit het centrum. U kunt de omgeving ook verkennen met de huurauto. Bepaal uw eigen vakantie ritme en ontdek de vakantieregio en het ongerepte plekje aan de oostkust van Mallorca. Manacor, de tweede grootste stad van Mallorca met de historische binnenstad,  Porto Cristo met de beroemde grotten kunnen uw eerste bestemmingen met uw huurauto zijn.