Alcudia Mallorca ideaal voor gezinnen met kinderen

Alcudia is gelegen aan de kust in het noordoosten van Mallorca. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen op het eiland Mallorca en geliefd bij toeristen uit Nederland, België, Duitsland Scandinavië en Groot Brittannië.
De stranden van Alcudia op Mallorca zijn prachtig en de kleur lijkt bijna op goud, het strekt zich uit tot Playa de Muro en is is gelegen aan een natuurlijke baai.

Tegenwoordig is Alcudia een moderne stad die volledig is afgestemd op het toerisme.
Alcudia is omgeven door baaien, totaal 7 km fijn zandstrand met palmbomen, leuke cafés en restaurants.

De zee in de baai van Alcudia is erg rustig, weinig deining, waardoor de stranden voor gezinnen met jonge kinderen ideaal zijn.

Het nachtleven in Alcudia is meer gericht op gezinnen dan elders op het eiland Mallorca.
Het grootste deel van de regio zal ongetwijfeld  Engels spreken, omdat een groot deel van de bevolking die het gehele jaar in de regio Alcudia op Mallorca woont uit Groot-Brittannië komt.
Puerto de Alcudia is gelegen aan de noordkant van de baai van Alcudia, een oud vissersdorpje, waar de Mallorcaanse flair bewaard is gebleven.

Hier vindt u kleine winkeltjes en cafés en aan het strand verder uitstekende visrestaurants.
Alcudia, Mallorca is een stad met geschiedenis en Puerto de Alcudia, een modern toeristisch centrum met een van de mooiste zandstranden aan de Middellandse Zee.