Jongeren vakantie Mallorca El Arenal

Feesten, zonnen en relaxen, dat is jongerenbestemming Mallorca El Arenal! Slenter overdag over de kilometerslange boulevard van El Arenal, waar de gezelligheid heerst. Chillende mensen op het strand, shop-a-holics die met goed gevulde tassen uit de leuke winkels komen, en kannen verse sangria die je vanaf de tafels op de terrasjes overal herkent. Dat is waarom dit gave eiland zo super geliefd is bij Nederlanders. Daarbij kan je ook nog eens uitgaan tot in de late uurtjes in een van de vele clubs of discotheken. Kortom, een te gekke plek om jouw jongerenvakantie te vieren!

Voor het beste zandstrand zit je in El Arenal perfect. Dit is namelijk recht voor de deur! De zee loopt langzaam af waardoor het water een perfecfe temperatuur heeft en je dus niet meteen kopje onder gaat. El Arenal ligt in een baai met een kilometers lange boulevard waardoor je gemakkelijk andere stadjes zoals Can Pastilla en de hoofdstad Playa de Palma kunt bezoeken. Can Pastilla zou je lopend kunnen doen over de brede boulevard, maar je kunt er ook voor kiezen een fiets te huren. Met de fiets kan je zelfs helemaal de kustroute af fietsen naar Palma!

Na het strand even afkoelen met de lekkerste cocktail van El Arenal? Ga dan naar Tex Mex. Vervolgens kan je stapavond beginnen met een bucket op het balkon van je appartement die je in iedere supermarkt langs de boulevard kunt vinden. Hard gaan doe je daarna in de Beachhouse, Shooters, Veronica, Crazys, 538 of Club NL. Nederlandse gezelligheid vind je in de Heeren van Amstel of de Double Dutch. Maak je jongerenreis compleet en ga mee op kroegentocht en club tour. Zo leer je gelijk samen met andere jongeren alle clubs en kroegen kennen en weet je precies waar je de rest van je vakantie moet zijn.

Spanje staat bekend om haar tapas en sangria! Deze zijn overheerlijk bij Fashion tapas dus ga daar eens langs! Of geniet van het uitzicht over de boulevard bij restaurant Del Sol. Langs de boulevard vind je ontelbaar veel gezellige restaurantjes, dus succes met kiezen! Op het strand zelf vind je ook genummerde strandtenten waarvan nummer 1 tot en met 5 het Nederlandse gedeelte aanduiden. Je zult zien dat je je hier al snel thuis voelt.

Mallorca is een prachtig eiland! Cruise daarom mee naar de mooiste plekken van het eiland tijdens de jeepsafari of ga zelf op ontdekkingsreis met een scooter. Of wat dacht je van een party boot? Ook die is in Mallorca super gaaf! Verder mag je uiteraard de super gezellige kroegentocht niet missen. Zo weet je precies waar je de rest van je vakantie moet zijn.

Wil je nog meer info, kijk dan snel op de website.