Mallorca vakantie 2023

Als ik dit schrijf zijn er weer reismogelijkheden naar Mallorca. Uw vakantie zal dit jaar natuurlijk nog anders zijn, want u dient zich  te houden aan de algemene richtlijnen op Mallorca.

Velen van u hebben de vakantie in 2020 en wellicht zelfs 2021 geannuleerd zien worden. Natuurlijk kunt u direct besluiten om deze zomer de schade in te halen, daarnaast is Mallorca in het najaar ook erg populair. Vanuit de reisbranche komen de signalen, dat de vraag naar Mallorca is geëxplodeerd.

Accommodaties zullen vermoedelijk eerder zijn volgeboekt. Onduidelijk wat dit zal gaan betekenen voor de prijzen en als u voor dit jaar nog niet geboekt hebt, maar het laat zich raden.

Via onderstaande links van de diverse Mallorca specialisten kunt u zien welke reizen naar Mallorca 2023 worden aangeboden. 

Transparantie: affiliate links of banners zijn opgenomen in dit bericht en op andere pagina's van de website. Dit betekent dat als u een product koopt via een van deze links of banners, wij een kleine commissie ontvangen. De prijs verandert voor u niet, dus u hebt geen nadelen, maar helpt ons de website in de lucht te houden.