Vlucht Mallorca + accommodatie apart boeken

Mallorca vakantie tips, het is een vraagstuk die elk jaar weer terugkomt, boek je een pakketreis of ga je los vluchten en een accommodatie boeken. Wat is goedkoper? En wanneer je een pakketreis boekt, kies je dan voor een all inclusive vakantie, een appartement of een hotel met ontbijt? 

Naar de website van een willekeurig reisbureau gaan, een leuke vakantie uitzoeken en zo die pakketreis in een keer boeken. Lekker makkelijk en geen zorgen over je vakantie. Maar wat nou als je liever verschillende plekken gaat bekijken, of het reisbureau net niet die ene reis aanbiedt die je graag wilt maken? Die reis samenstellen doe je toch gewoon zelf!

Bedenk waar je heen wilt en stippel je route uit.

Je hebt het vast al in je hoofd. Mallorca het eiland, met meerdere mooie plekken die je graag wilt zien, maar niet alles ligt dicht bij elkaar. Maak een lijstje met alle plekken die je graag wilt zien en plak ze op een kaart.

Kijk ook gelijk waar de luchthaven ligt. Vervolgens kun je een route gaan bepalen. Begin en eindig dichtbij de luchthaven, dat scheelt heen en weer rijden.

Bekijk beschikbaarheid van vluchten.

Bedenk je wanneer je op vakantie wilt. Vervolgens check je de beschikbaarheid van de vluchten naar de luchthaven.

Kijk ook eens naar een dag eerder of later vliegen, dit kan soms veel geld en /of tijd besparen. Vluchten van en naar kleine regionale luchthavens in Nederland en België gaan vaak niet dagelijks. De regionale vliegvelden in Duitsland bieden ook diverse mogelijkheden.

Je hoeft je vlucht nog niet direct te boeken, maar het geeft je in elk geval een idee wat er beschikbaar is op welke dag. U kunt uw losse vlucht boeken naar Mallorca, met Transavia, TUI en Vueling

Bepaal hoe lang je op welke plek wilt blijven. Zoek vervolgens een verblijf uit. Dit kun je zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Via Booking.com , vind je snel en makkelijk verblijven in of rondom de plaatsen waar je heen wilt, Trivago biedt u ook een ruime keuze aan hotels.

Klaar! Je hebt alles uitgezocht en je bent er helemaal klaar voor. Vergeet niet je boekingen definitief te maken als je dat nog niet gedaan hebt. Maak nog even een overzichtje voor jezelf met alle kosten en vergelijk dit met een pakketreis, die u kunt uitzoeken bij alle reisbureaus in de kantlijn, van deze pagina.

Transparantie: affiliate links of banners zijn opgenomen in dit bericht en op andere pagina's van de website. Dit betekent dat als u een product koopt via een van deze links of banners, wij een kleine commissie ontvangen. De prijs verandert voor u niet, dus u hebt geen nadelen, maar helpt ons de website in de lucht te houden.