Baby hotels Mallorca

Hotels voor baby's eerste vakantie op Mallorca. U wilt natuurlijk niets liever dan met uw baby op vakantie en omdat u natuurlijk goede herinneringen heeft aan het vertrouwde zonnige eiland Mallorca heeft u gekozen om samen met uw baby te genieten op Mallorca.

Een hotel speciaal rekening houdend met uw baby, zorgt ervoor dat het hele gezin kan ontspannen zonder stress. Baby hotels beschikken over speciale voorzieningen,  een aangepaste babykamer en een groot aantal andere voorzieningen. U hoeft niet met extra bagage te reizen. Uw kamer heeft alles wat u nodig heeft voor de baby van flessenwarmer, babyfoon, babybad, tot aan een luiertafel. Bij de aanwezige babysitters is uw baby in goede handen en tijdens het baby zwemmen kunt u kijken terwijl ze rond spatten.

Op Mallorca vindt u meerdere baby hotels: Babyhotels Hipotels Mediterraneo Garden in Sa Coma, Pollencia Club Resort in Badia de Pollencia, Blau Punta Reina Resort in Cala Mandia, Hotel Iberostar Alcudia Park in Alcudia, Playa de Muro Suites in Playa de Muro, Hotel Iberostar Pinos Park in Font de sa Cala, Hotel Iberostar Cala Barca club in Cala Mondrago en Protur Floriana Resort in Cala Bona. Bovengenoemde baby hotels zijn slechts een beperkt aantal hotels die u als baby en gezinsvriendelijk kunt aanmerken, er zijn er op het zonnige Mallorca nog vele andere.

Genieten onder de zon met het hele gezin! Dat lukt gegarandeerd met een van deze kindvriendelijke vakanties op Mallorca. Het Spaanse eiland herbergt een breed aanbod aan hotels en appartementencomplexen met kinderfaciliteiten. Wat dacht je van een kinderbad, miniclub en speeltuin? Dat wordt voor de ouders relaxen aan het zwembad.

 Kindvriendelijke accommodaties op Mallorca vindt u hier.