Romantische hotels op Mallorca

Cases de Son Barbassa Hotel
Het eiland Mallorca is een paradijs voor paren, die een pauze willen en gewoon van elkaars gezelschap willen genieten. Hieronder vindt u de beste romantische hotels, met speciale aanbiedingen voor paren, met prima restaurants en wellness mogelijkheden.

Wat ook de gelegenheid is voor een feest op Mallorca, het eiland heeft fantastische locaties te bieden. Of u nu droomt van een locatie aan zee, een afgelegen toevluchtsoord in de bergen, of een uitstapje naar de hoofdstad voor een romantisch weekend, alles is mogelijk op Mallorca.
Top 10 meest romantische hotels in Mallorca.

  • Can Estades Finca Hotel, het paradijs. Can Estades ligt buiten het mooie dorp Calvia. Een romantische oase van rust, golfbanen, stranden en wandelpaden liggen binnen handbereik.
  • Belmond La Residencia Hotel Deià. Dit beroemde romantische hotel ligt in het noordwesten van Mallorca in Deia, het hotel is een van de beste op het eiland en biedt een uitstekend restaurant en een goede spa.
  • Son Julia Boutique Hotel Mallorca. Het Hotel Son Julia in Llucmajor is een weelderig landhuis, dat is omgebouwd tot een prachtige luxe hotel.
  • Hotel Can Simoneta. In het noordoosten van Mallorca direct aan de zee ligt dit vijf-sterren adults only hotel (alleen voor volwassenen). Het hotel met 28 kamers en suites, met een spectaculair uitzicht op de tuinen, biedt veel ontspanning.
  • Gran Hotel Son Net. Geniet van de kunst en het prachtige uitzicht op Puigpunyent, vanuit het elegante en gezellige hotel, dat in de bergen van Mallorca ligt.
  • Cases de Son Barbassa Hotel. Het Cases de Son Barbassa Hotel ligt in het noordoosten van Mallorca en bestaat uit een verzameling van gerestaureerde huizen in het schitterende natuurpark LLevant, een droomplek voor uw vakantie.
  • St. Francesc Hotel Singular. Het vijf-sterren hotel is gevestigd in een 19-eeuwse herenhuis in de historische binnenstad van Palma de Mallorca, op slechts 300 meter van de kathedraal en 600 meter van de haven. De kamers zijn spectaculair en het restaurant fantastisch, een dakterras met een groot zwembad maken het compleet.
  • Jumeirah Port Sóller Hotel & Spa. Dit vijf-sterren hotel met 120 kamers heeft haar deuren geopend in het jaar 2012. Het hotel heeft een spectaculair uitzicht over de haven en de open zee. Het hotel heeft twee restaurants (Cap Roig en Fanals), twee zwembaden, vier bars en lounges, Spa met 10 behandelkamers, een hammam en een Barbaroja Kids Club.
  • Hilton Sa Torre Mallorca Resort. In het midden van een ongerepte natuur ligt dit gezinsvriendelijke hotel met een indrukwekkende toren uit de 14e eeuw op het landgoed Sa Torre.
  • Gran Hotel Sóller. Het Gran Hotel Soller is het enige vijf-sterren luxe hotel in het centrum van Sóller. Het beschikt over een mooie spa complex, een goed restaurant en een centrale ligging om Sóller te verkennen.