10 populaire naturisme stranden op Mallorca

Naakt op vakantie, daarvoor hoeft u niet naar de Oostzee, Frankrijk of Kroatië. Als u tijdens uw vakantie streeploos bruin wilt worden, is dat zeer goed mogelijk op het zonnige eiland Mallorca. Hieronder zal ik u de 10 populairste naturisme stranden beschrijven.








  1. Cala Mago ligt op ongeveer acht kilometer van Magaluf en bereikbaar via een trap. Naast vele naturisten, komen ook homoseksuelen graag naar dit strand. De baai werd beroemd in de jaren '60, toen hier de opnames plaatsvonden van de verfilming van de roman "The Magus" van John Fowles.
  2. De baai van Grells in Palma (50 m): veel rotsen en grof zand zou de redenen kunnen zijn voor het lage aantal bezoekers. Het strand is gelegen in de buurt van de cruise-haven, de Dique del Oeste. Het water is overigens door de stroming niet altijd helder.
  3.  Cala Varques ten zuiden van Porto Cristo, hier harmoniseren naturisten en toeristen met badkleding erg goed, vooral vanwege de twee afzonderlijke gebieden, waartussen zich 150 meter scherpe rotsen bevinden.
  4. De Cala Moltó ligt op slechts drie kilometer van Cala Rajada. Het strand is ongeveer 100 meter lang en op sommige plaatsen erg rotsachtig. Slechts weinig toeristen weten deze afgelegen plek te vinden.
  5. Cala Mesquida in Capdepera is erg populair bij toeristen en de lokale bevolking. Het ongeveer 300 meter lange zandstrand en het ondiepe water is ideaal om te zwemmen, naturisten zijn hier zeker niet alleen.
  6. Es Canyeret is ook bekend als Playa de Llucalcari. De rotsachtige baai vlakbij Deia en heeft kristalhelder water, maar slechts een kleine zanderige strandgedeelte.
  7. Playa Es Caragol bevindt zich in Santanyí. Het is een lang wit zandstrand. U rijdt auto naar de vuurtoren van Ses Salines en loopt vervolgens ongeveer twee kilometer naar het strand.
  8. Cala Torta bij Arta  is niet langer een geheim. Op het 150 meter lange strand, zonnebaden niet alleen naturisten. Dwergpalmen, dennen en duinen maken de reis tot een ​​echte natuurbeleving.
  9. Het Son Real strand ligt op slechts twaalf kilometer van Can Picafort. Het bevindt zich in een natuurgebied en is vanwege de geïsoleerde ligging eerder bekend bij de lokale bevolking.
  10. Het naaktstrand Es Pregons Gans is gelegen in het zuidelijke deel op het eiland Mallorca, het is een heerlijk naturistenstrand. Het strand ligt op twee kilometer van Colonia de Sant Jordi. Voor kenners geldt het strand Es Pregons Grans als één van de mooiste naturisme stranden. Het water is er glashelder. Dit rustige strand is maagdelijk zonder tussenkomst van de mensheid en het zand  is fijnkorrelig wit. Het ongerepte strand is 250 meter lang en ongeveer 20- 25 meter breed.