Excursies Mallorca

Mallorca: rondvaart met lunch langs noordkust per catamaran, vanaf € 58,- p.p.

Verken de schilderachtige noordkust van Mallorca per catamaran met een 5 uur durende rondvaart vanuit Port d'Alcudia. Vaar langs pittoreske baaien en pauzeer bij afgelegen inhammen om te snorkelen en te kajakken en nuttig een heerlijke lunch met drankjes.

 


€ 510 per groep tot 9 personen.
Ontdek de wonderen van de zuidkust van Mallorca tijdens deze boottocht vanuit Andratx. Bewonder een prachtig uitzicht op de kust, bezoek verborgen baaien en snorkel met vissen in het kristalheldere water van de Middellandse Zee. Er is ook een stop voor traditionele paella.







Geniet van een avontuur in Mallorca en verken het gebied rond Palma tijdens een spannende quadtocht. Je rijdt op ruw terrein en te profiteert van de mogelijkheid om van een klif te duiken, te snorkelen en te zwemmen. Daarna geniet je van een koel drankje.





Palma de Mallorca: jetski-tour Los Deltas, vanaf € 150,- per groep tot 2 personen.












Je zwemt gewichtloos onder water, ervaart de rust van het leven onder het oceaanoppervlak. Je ontdekt zelf hoe het is om te leren duiken met gekwalificeerde gidsen in een veilige omgeving. Je bewondert een hele nieuwe wereld van zeeleven.









Vlieg boven Mallorca op een 1 uur durende luchtballonvlucht bij zonsopgang of zonsondergang. Geniet van fantastische luchtfoto's van de ruige kustlijn en het Tramuntana-gebergte en ontvang een album met foto's van je ervaring als aandenken.






Breng de dag door in het Hidropark op Mallorca, de thuisbasis van talloze glijbanen en verschillende zwembaden. Plezier voor het hele gezin.








Verken een adembenemend landschap op een schilderachtige excursie per bus, trein, tram en boot, allemaal in één dag. Je krijgt het beste uitzicht op het prachtige kustgebergte van Mallorca vanaf land en water, terwijl je rijdt en vaart.






Ga naar de oostkust van Mallorca en bezoek de indrukwekkende grotten van Drach met hun ondergrondse meer, waar je een klassiek concert meemaakt.







Van Cala Millor: buggy tour door Mallorca van een halve dag, vanaf € 158,- per groep tot 2 personen.