Thema reis Mallorca


Thema reis Mallorca
. Bent u op zoek naar een luxe reis naar Mallorca? Een reis die u eigenlijk altijd al een keer had willen maken, een reis die u hebt verdiend, een reis voor een speciaal moment. Waar moet uw luxe reis naar Mallorca aan voldoen?

De een zoekt een luxe hotel met absolute rust in een omgeving van witte stranden. Voor een ander is een familiehotel met veel sportieve activiteiten en een uitstekende ‘kidsclub’ de beste keuze. Hieronder vindt u een overzicht van diverse thema's en de hotels. U hoeft alleen maar een keuze te maken. Zo kunt u ultiem gaan genieten op een manier die bij u en uw reisgezelschap past:

Luxe vakantie met kinderen Mallorca

Ultiem genieten op een luxe vakantie met kinderen. Deze resorts zijn speciaal gericht op het hele gezin. Zo vermaken de kinderen zich bij de geweldige miniclub en kunt u genieten van alle rust aan het zwembad. Ook de restaurants en de suites zijn kindvriendelijk en van alle comfort voorzien. Zo komt u met het hele gezin tot rust tijdens deze luxe familievakanties.


Adults Only vakantie Mallorca

Deze luxueuze hotels en resorts zijn speciaal voor volwassen koppels die op zoek zijn naar rust en ‘quality time’ met elkaar. Tijdens uw adults only vakantie geniet u van privacy, luxe faciliteiten en stijlvolle en discrete service in spectaculaire omgevingen.


All Inclusive vakantie Mallorca

Wat wilt u nog meer; een vakantie waarbij (bijna) alles inclusief is. U wordt compleet ontzorgd en hoeft zich alleen druk te maken of u aan het zwembad wilt liggen of op het strand. Silverjet Vakanties heeft deze resorts zorgvuldig geselecteerd op uitmuntende kwaliteit en de service die uitermate zorgvuldig en discreet is. Zo geniet u van een compleet verzorgde vakantie.


Luxe huwelijksreis Mallorca

Een luxe huwelijksreis zit vol romantiek en luxueuze faciliteiten. Uitmuntende service en kwaliteit staan tijdens een huwelijksreis hoog in het vaandel. Silverjet Vakanties heeft met zorg voor u speciaal geselecteerde luxe hotels en resorts waar alles tot in de puntjes is geregeld.


Luxe golfvakantie Mallorca

Golfliefhebbers opgelet; Silverjet Vakanties heeft voor u deze tophotels uitgezocht met optimale golffaciliteiten voor uw luxe golfvakantie. Of u nu beginnend bent of een veeleisende speler, deze resorts en hotels hebben voor iedere golfliefhebber de perfecte golfbanen. Zo zijn deze banen nooit ver van het hotel of resorts en soms behoren de golfbanen zelfs bij het hotel. Ideaal voor uw luxe golfvakantie.


Luxe stedentrip Mallorca

Silverjet Vakanties selecteert de beste luxueuze hotels voor uw ideale luxe stedentrip. Deze stijlvolle hotels hebben een optimale ligging. Zo kunt u direct vanuit uw hotel de omgeving verkennen. Ook zijn de hotels van alle gemakken voorzien waardoor u elke dag ontspannen en uitgerust kunt beginnen.


Actieve vakantie Mallorca

Wilt u ontspanning en actief zijn tijdens uw vakantie combineren? Dan heeft Silverjet de beste hotels en resorts voor u geselecteerd. Deze hotels en resorts zijn speciaal ingericht voor de actieve vakantieganger met activiteiten op zowel het land als in het water. Word wakker en begin uw dag met een lesje yoga, gevolgd door surfen en als afsluiter een jeepsafari over het land. Voor actie en avontuur tijdens uw vakantie moet u hier zijn.


Culinaire hotels Mallorca

Verblijf tijdens uw vakantie in deze luxe resorts of hotels en geniet van topkwaliteit aan eten. Zo kunt u dineren bij een Michelinster restaurant of kiezen voor culinaire hotelarrangementen. U ontdekt zo de lokale keuken van de vakantiebestemming in topkwaliteit.


Wellness hotels Mallorca

Een vakantie in wellness hotels betekent tot rust komen in een waar paradijs. Een luxe wellness hotel is speciaal gericht op relaxen, rust en bezinning, ondersteund met traditionele of ultramoderne Spa’s, therapieën en behandelingen. Na een vakantie in wellness hotels voelt u zich herboren als u weer terug naar huis keert.


Design hotels Mallorca

Uniek, modern met een hippe uitstraling; dat zijn deze design hotels. Tijdens uw verblijf in een modern hotel heeft u alle comfort en persoonlijke service die u van een trendy hotel mag verwachten. Een hip hotel die zich echt onderscheid, op alle fronten.


Boutique hotels Mallorca

Een luxe boutique hotel is gericht op persoonlijke service. Doordat deze sfeervolle boutique hotels kleinschalig zijn, heeft u geen last van vele hotelgangers. U kunt in alle privacy genieten van de luxe en het comfort in deze intieme resorts.


Historische hotels Mallorca

Deze historische hotels vertellen ieder een eigen verhaal. Laat u rondleiden door de hoteleigenaren en kom zo de geschiedenis te weten uit voorbijgegane tijden. Sommige hotels die Silverjet Vakanties aanbiedt worden al sedert vier generaties beheerd door dezelfde familie. Zulke unieke overnachtingen zult u niet snel vergeten.

Grenzeloos genieten vanaf het eerste contactmoment met Silverjet.nl, dat is waar Silverjet.nl voor staat. Het ervaren team met Luxery Travel Consultants luistert, adviseert en stelt aan de hand van de wensen van de klant een passende luxe vakantie voor de klant samen. Vanzelfsprekend regelt Silverjet.nl alles tot in detail, ook voor onderscheidende en specifieke wensen staat Silverjet.nl klaar. De klant hoeft alleen maar te genieten van het vooruitzicht op een exclusieve en compleet verzorgde vakantie.