Vegan vegetarische hotels Mallorca

Mocht je als vegetariër of veganist niet kiezen voor een hotel met een uitgebreid vega aanbod, dan bieden veel bestemmingen genoeg mogelijkheden. De mate van vega vriendelijkheid verschilt van land tot land. De Oost-Europese keuken wordt bijvoorbeeld als vleesrijk beschouwt en in het Middellands Zeegebied zal je meer visgerechten op het menu zien staan. Delen van de Verenigde Staten, de Spaanse eilanden en Italië staan bekend als bestemmingen met een ruimere keuze aan plantaardige gerechten. Onze tip is dan ook om, voor het boeken van je vakantie, even snel op te zoeken of er vega(n) restaurantjes in de omgeving zitten. Dan zijn er altijd genoeg opties voor jou! 


Toch kan ik hieronder ook enkele hotels op Mallorca aanbevelen :

Cook's Club Palma Beach ***

Algemeen

Een stijlvolle inrichting, eten van een hoge kwaliteit, verrassende cocktails en dj’s aan de rand van het zwembad… Zie jij een vakantie met deze ingrediënten wel zitten? Dan ben je aan het goede adres in het viersterren adults only Cook's Club Palma Beach op Mallorca.


Ligging & omgeving

Cook's Club Palma Beach ligt in Playa de Palma, een kilometerslange kuststrook die loopt van Can Pastilla tot El Arenal. Het strand ligt op ca. 500 m lopen. Strijk (tegen betaling) neer op een ligbedje of beoefen een van de aangeboden watersporten. Ook fijn: onderweg naar het strand kom je talloze restaurants, bars en uitgaansgelegenheden tegen.

Het eet-concept van Cook's Club Palma Beach is echt geweldig. Het restaurant bestaat uit verschillende foodstations waar gewerkt wordt met verse lokale producten. Genoeg keuze voor iedereen, ook voor vegetariërs. Drankjes zijn te bestellen aan het bar bij het zwembad. Proef zeker een van de befaamde cocktails van Cook's Club Palma Beach.


Ga jij voor een vakantie op het mooie Spaanse eiland Mallorca? Dan is het viersterren Indico Rock Hotel iets voor jou. Met haar centrale ligging en de beschikking over verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten is er in ieder geval genoeg te doen en te beleven! Bovendien kom je hier compleet tot rust dankzij de adults only-formule!


Ligging & omgeving

Indico Rock Hotel heeft een centrale ligging; op loopafstand vind je verschillende restaurants, bars en winkeltjes. Het strand ligt op ca. 500 m. Hier maak je (tegen betaling) gebruik van ligbedden en parasols. Aan het strand worden daarnaast verschillende watersporten aangeboden door lokale ondernemers. Op ca. 2 km van Indico Rock Hotel vind je het centrum van El Arenal, een plaats die bekend staat om haar bruisende uitgaansleven.

In het buffetrestaurant van Indico Rock Hotel worden heerlijke maaltijden geserveerd, waaronder vegetarische en veganistische gerechten. Aan de bars kun je terecht voor een drankje. Geen zin om de kamer te verlaten? Maak dan (mogelijk tegen betaling) gebruik van roomservice van Indico Rock Hotel.